روش‌های پرداخت

روش‌های پرداخت

پرداخت نقدی در محل تحویل(فعلا مقدور نیست)

برای آسودگی بیشتر آن دسته از مشتریانی که تمایل به پرداخت نقدی هزینه سفارش خود دارند،ما این امکان را فراهم آورده است که در صورتی که آدرس تحویل سفارش آنها در تهران باشد، هزینه را هنگام تحویل سفارش، در محل به صورت نقدی پرداخت کنند .

پرداخت با کارت بانکی در محل تحویل

سرویس دیگری که برای پرداخت هزینه سفارش‌هایدر نظر گرفته شده، سرویس پرداخت با کارت بانکی می باشد که می توانید وجه سفارش خود را به شماره کارت 5047061026890026 بنام آقای مسعود دانش زاد است که می بایست پس از واریز وجه سفارش خود 4 رقم اخر کارت خود را به شماره تلفن 09194444297 پیامک نماید و بلافاصله واحد فروش با شما تماس خواهند گرفت و تاییدیه لازمه را و هماهنگی لازم را با شما انجام خواهند داد

با این حال، یادآوری می‏‌شود که در صورت پرداخت اینترنتی، پردازش سفارش سریع‏ میباشد

پرداخت از طریق درگاه اینترنتی

همگی کاربران می‌توانند در هنگام سفارش، از طریق درگاه اینترنتی بانک‌ها در سایت و یا از طریق پنل اینترنت بانک شخصی خود، هزینه سفارش خود را به صورت آنلاین پرداخت و در قسمت پرداخت در سبد خرید ثبت کنند. پرداخت موفق مبلغ به منزله ثبت قطعی این پرداخت برای سفارش است و نیازی به اطلاع دادن آن نیست و سفارش به صورت خودکار وارد مراحل آماده سازی و ارسال می‏‌شود.

تحویل گیرنده سفارش هنگام دریافت کالا الزامی است کارت شناسایی همراه داشته باشد.

با چه کارت هایی می توان خرید اینترنتی کرد


کارت بظانک های ملی، صادرات، پارسیان، سامان، اقتصاد نوین، پاسارگاد، ملت، کشاورزی، توسعه صادرات و صنعت و معدن و بانک سینا خرید اینترنتی دارند.

پارامتر های لازم برای خرید اینترنتی

در هنگام خرید اینترنتی 4 پارامتر کارت بانکی از شما پرسیده می شود که در عکس زیر کنارشان ستاره قرمز زده شده است.

در ادامه به بررسی تک تک این پارامترها می پردازیم:

1- شماره 16 رقمی درج شده بر روی کارت

این شماره در کارت همه بانک ها، بر روی کارت درج شده است. نمونه شماره کارت درج شده بر روی کارت های بانک ملی در عکس زیر آمده است.

2- رمز خرید اینترنتی یا رمز دوم

رمز خرید اینترنتی، با رمزی که شما هنگام استفاده از دستگاههای خود پرداز ATM وارد می نمائید متفاوت می باشد. حتی این رمز با رمز اینترنت بانک که حساب خود را از طریق اینترنت چک می کنید، نیز متفاوت است.

در اکثر بانک ها زمانی که کارت خود را تحویل می گیرید، رمز خرید اینترنتی ندارید. برای فعال کردن رمز خرید اینترنتی یکی از کارهای زیر را انجام دهید:

1- اکثر بانک ها امکان تعریف رمز خرید اینترنتی را در دستگاههای ATM خود قرار داده اند. به دستگاه خودپرداز بانک خود مراجعه کنید. کارت خود را وارد کنید و بخش عملیات رمز را انتخاب کنید. در بخش رمز دوم یا رمز اینترنتی، رمز خود را تعریف کنید.

2- به شعبه بانک خود مراجعه کنید و بگویید می خواهم رمز خرید اینترنتی دریافت کنم. اگر بانکتان بانک خوبی باشد حتماً راهنمایی می شوید.

3- کد CVV2

کد CVV2 به صورت یک عدد 3رقمی (و به ندرت 4رقمی) مانند شمارۀ 16رقمی حک شده روی کارت، بر روی اکثر کارت ها حک شده است. مثلاً روی کارت های بانک های ملت، صادرات، پاسارگاد، سامان، پارسیان و… به صورت یک عدد 3رقمی حک شده است. یا در برخی کارت های بانک ملی 4 رقمی است و عکس آن را در زیر مشاهده می نمایید.

در برخی کارت های بانک تجارت، کد CVV2 به صورت رقم 17، 18 و 19 بعد از 16رقم شماره کارت حک شده است.

4- تاریخ انقضاء

تاریخ انقضاء هم روی اغلب کارت های بانکی حک شده است. اگر روی کارت شما تاریخ انقضاء وجود ندارد، نگران نباشید. از عدد 12 به جای ماه و از 99 به جای سال انقضای کارت استفاده نمایید.